Alumil Albania
Choose your local website

Zyrat ISOMAT ABEE

Situata


ISOMAT është një kompani prodhuese e mirënjohur greke e materialeve të ndryshme të ndërtimit me një prezencë aktive jashtë vendit. E themeluar në vitin 1980, sot është një nga kompanitë më të rëndësishme të materialeve ndërtimore në Evropën Juglindore, me tre njësi prodhuese në Greqi, Rumani dhe Serbi, shtatë degë komerciale në Gjermani, Rusi, Turqi, Rumani, Serbi, Bullgari dhe Slloveni. më shumë se 50 vende.

Sfida


Në ndërtesën kryesore të administratës qendrore të ISOMAT-it, në Agios Athanasios, Selanik, ishin instaluar sistemi fasadës SMARTIA M50 me izolim të lartë termik, bashkë me sistemin e dritareve SMARTIA M11000, i cili siguron performancë të lartë në aspektin e izolimit termik, përshkueshmërisë së ajrit dhe ujit.

Identiteti Projektit

Shto tek të preferuarat