Alumil Albania
Choose your local website

Stadiumi Ion Oblemenco

Situata

Zgjidhja vjen nga përgjigjet e siguruara nga kërkesat në lidhje me vendndodhjen, funksionalitetin dhe efikasitetin e hapësirës, ​​si dhe kërkimin e një strukture optimale dhe teknologjinë e duhur të ndërtimit. Materialiteti dhe dialogu vizual vendosen midis shikuesit dhe objektit.

Zgjidhja

Kjo rezultoi në disa përbërës: një infrastrukturë për aksesin, e përshtatur në tokë; unaza e ngritur e këmbësorëve; hapësira të mbështjella nën stenda, të renditura në mënyrë rigoroze dhe të diferencuara për kategori të ndryshme të përdoruesve; një arenë e cila bën kalimin nga rrumbullakësia e saj tek një formë tërësisht katrore ; një kurorë kolosale me harqe mbulon stendat dhe mbështet të gjitha pajisjet e kërkuara. Sistemet arkitektonike të Alumil Smartia M11000 dhe Smartia M6 u zgjodhën për të pajisur fasadat e këtij stadiumi të bukur, duke kontribuar përfundimisht në realizimin e të gjitha parametrave të përcaktuara të dizajnit dhe performancës.

Arkitekt : Dico si Tigănaş

Identiteti Projektit

Vendi
Rumani
Qyteti
Craiova
Viti
2017
Shto tek të preferuarat