Alumil Albania
Choose your local website

Qendra Tregtare Botërore - Interpred 2

Situata

Ndërtesa konsiston në dy pjesë - ndërtesa A me 14 kate dhe 3 nivele nëntokësore si zona parkimi dhe ndërtesa B me 5 kate. Ndërtesa zyre, klasi A. Ka të gjitha komoditetet dhe mundësitë për zyra funksionale, pamje panoramike dhe lidhje transporti. Në zone ndodhen institucione të rëndësishme shtetërore, qendra mjekësore, Stadiumi Slavia, restorante dhe dyqane. 

Arkitekt : Nikolay Nyagolov

Identiteti Projektit

Vendi
Bullgari
Qyteti
Sofia
Viti
2012
Shto tek të preferuarat