Alumil Albania
Choose your local website

Institucioni për fëmijë dhe të rinj në Sremçicë

Institucioni për fëmijë dhe të rinj është i vendosur në periferi të Beogradit, Sremçicë. Pjesa e kompleksit të ndërtesave të përdorura për aktivitetet e fëmijëve u rindërtua për të përmirësuar efikasitetin e saj energjetik.

Meqenëse kjo ndërtesë u ndërtua në vitet 1960, ajo nuk plotësonte standardet e sotme të energjisë. Studio A&D Architects që ndërmori projektin u lejua të ndërhyjë në mënyrë të moderuar për të përmirësuar nivelin e termoizolimit dhe ruajtjen e elementeve karakteristike të fasadës.

Një rol kyç në arritjen e objektivave të vendosura luajtën dhe sistemet e aluminit qe u perdoren (me mentesha dhe sistem fasadë), të cilat ndihmuan në përmirësimin e efiçencës energjitike të ndërtesës, ofruan funksionalitet të lartë që lehtëson funksionimin e përditshëm, duke siguruar në të njëjtën kohë përmirësim dhe ndriçim natyral.Së fundi, sa i përket ambienteve të brendshme, u bënë përmirësime për ta bërë objektin edhe më funksional, si p.sh. projektimi për instalimin e një ashensori të ri.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve me varëse dhe perde të përdorura në Institucionin për Fëmijë dhe të Rinj të Sremçicës, mund të vizitoni përkatësisht faqet e produkteve të SMARTIA M11000, Comfort M9400, dhe SMARTIA M50,

Arkitekt: Studio A&D Architects

Identiteti Projektit

Vendi
Serbi
Qyteti
Sremçicë
Viti
2019
Shto tek të preferuarat

Perpunues Alumini

GREMET STOLARIJA D.O.O.