Alumil Albania
Choose your local website

Hotel Ambasador

Në vitin 1968, një ndërtesë historike u ndërtua në qytetin serb të Nishit. Është hoteli ikonik Ambasador. Në vitin 2019 përfundoi rikonstruksioni i hotelit, duke shënuar një kapitull të ri në historinë e tij moderne.

Firma arkitekturore Alterno INC ishte përgjegjëse për projektimin e hotelit "të ri" Ambassador. Sipas arkitektëve të firmës, pjesa e jashtme e godinës ka ndryshuar pak, në kundërshtim me ambientin e brendshëm, i cili iu nënshtrua ndërhyrjeve drastike për të qenë në përputhje me kërkesat moderne të akomodimit të këtij lloji.

U ndoq një qasje e kujdesshme në lidhje me historinë e mëparshme të ndërtesës dhe pa detaje pompoze të projektimit. Sistemi fasadë dhe xhamit reflektues që pajisën fasadën i shërbyen në maksimum konceptit origjinal, duke sjellë stil modern dhe performancë të lartë. Hoteli me 5 yje ka 70 dhoma dhe 12 suita dhe ofron një pamje të mrekullueshme të qytetit të vjetër. Përveç kësaj, vizitori do të gjejë, ndër të tjera, një dysheme konferencash me dy salla, një palestër moderne, SPA, dhomë me avull, sauna, VIP, bar lounge dhe një restorant, të cilat e plotësojnë atë në mënyrë unike, duke ofruar rehati dhe cilësi të lartë. shërbimet.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemit të murit të perdes SMARTIA M50 të përdorur në projektin Hotel Ambassador, vizitoni faqen e produktit.

 

Arkitekt: Alterno INC 

Identiteti Projektit

Vendi
Serbi
Qyteti
Nishi
Viti
2019
Shto tek të preferuarat

Perpunues Alumini

INTERAL SISTEM D.O.O.