Alumil Albania
Choose your local website

Grand Park

Sfida

Në një nga qytetet më të mëdha dhe të populluara të Qipros, Limasol, kërkesa për kompleks rezidencial të dizenjuar nga zyra arkitektonike ARMEFTIS PARTNERS, ishte për të ofruar një vend i cili do dallohej për estetikën e tij dhe ndenjën e qetësisë që vjen nga pamja e tij. 

Zgjidhja

Ndërhyrja në strukturën urbane u bë pa ekzagjerim, por me një model modern. Grand Park adopton një gamë të toneve të ngjyrave të tokës, të tilla si e bardha e ndritshme, ngjyra natyrale e errët e drurit dhe një gri e lehtë mermeri. Linjat e projektimit janë të thjeshta, herë hyjnë dhe herë dalin nga guaska e ndërtesës, duke tërhequr vëmendjen e kalimtarëve. Hapjet më të vogla dhe më të mëdha të murit lejojnë që drita natyrale të depërtojë në brendësi. Sistemet e përparuara prej alumini, të tilla si fasadat, sistemet me ngritje dhe rrëshqitje, unifikojnë mjedisin e brendshëm me mjedisin e jashtëm, por në të njëjtën kohë, ato ruajnë plotësisht sigurinë e ndërtesës. Ndërhyrjet e vogla në disa pika të fasadës, të tilla si veshja prej druri, janë karakteristikat e shprehjes dhe dizajnit unik arkitektonik dhe tregojnë një tendencë të diferencimit. Kangjella prej qelqi u zgjodhën për projektin Grand Park, pasi shprehin një ndjenjë lirie për ata që duan të shijojnë momente të bukura dhe të qeta në ballkonin e tyre. Duke kaluar në brendësi të ndërtesës, dekorimi është shumë elegant, i shprehur në tonet e ngjyrave të tokës dhe sjell një ndjenjë ngrohtësie që vlerësohet dhe gjithashtu kërkohet nga banorët.

Identiteti Projektit

Vendi
Qipro
Qyteti
Limasol
Viti
2019
Shto tek të preferuarat

Perpunues Alumini

Eirinarchos Voudaskas