Alumil Albania
Choose your local website

Grand Hotel Sofia

Ndërtimi i një hoteli luksoz në zemër të një kryeqyteti është gjithmonë një sfidë unike. Grand Hotel Sofia, një hotel me 5 yje, përzihet pa probleme me peizazhin urban dhe, në të njëjtën kohë, dallohet me dizajnin e tij mbresëlënës.

Një nga pasuritë më të mëdha të Grand Hotel Sofia, projektuar nga arkitektët Bachevanski & Bahchevanska, është vendndodhja e tij. Ndërtesa është në afërsi të monumenteve të tilla si Teatri Kombëtar "Ivan Vazov" dhe Galeria Nationa. Gjithashtu, hoteli ofron një pamje të mrekullueshme të Kopshtit shumëngjyrësh dhe më të vjetër të qytetit të Sofjes. Pamja përmirësohet nga sistemi i fasadës së aluminit që mbulon hapësirat e gjera të dritareve. Sistemet e fasadës kombinohen në mënyrë ideale me gurin që është përdorur për katet e para, duke i dhënë konstruksionit qëndrueshmëri dhe prekje moderne.

 

Nëse dëshironi të mësoni më shumë për SMARTIA M6, sistemin e përdorur në projektin Grand Hotel Sofia, vizitoni faqen e produktit dhe zbuloni karakteristikat e tij.

Arkitekt: ark. Bachevanski & ark. Bahçevanska

Identiteti Projektit

Vendi
Bullgari
Qyteti
Sofie
Viti
2004
Shto tek të preferuarat