Alumil Albania
Choose your local website

Parku Garitage- Ndërtesat 3&4

Situata

 

Zgjidhja

Qasja në pamjen e pakrahasueshme panoramike nga kati i fundit i ndërtesës sigurohet nga dyert SUPREME Ѕ77 Alumil- një aplikim konvencional për dyert e ballkonit me një dizajn minimal me prag të ulët, i certifikuar gjithashtu nga ISHP si një sistem pasiv. Në katin përdhes të fasadës jugore ndodhet dera e palosshme SUPREME ЅF85  Alumil - vizion dhe funksionalitet pa analoge për nga dimensionet maksimale të arritshme me lartësi kanati deri në 4.2 m dhe gjerësi deri në 1.5 m. I vetmi sistem i palosshëm me potencial termoizolimi Uw = 1.0 W/m²K dhe me aplikim si në objektet publike (kafe-restorante) ashtu edhe në ato rezidenciale.

Arkitekt: Ark. Ilian Iliev - Studio arkitekturore planifikimi 

Identiteti Projektit

Viti
2021
Shto tek të preferuarat