Alumil Albania
Choose your local website

Kopshtet Fontana

Sfida

Një tjetër lloj "kopshti" konsiston në tre kulla 41 katëshe, me një arkitekturë unike dhe të përsosur, përkatësisht kullat Gardenia, Lotus dhe Violet. Është një bllok kullash në qendër të Bahrain në Manama, që përmbush standartet e atyre që luftojnë për luksin. 

Rrezultatet

Dizajni fillestar i projektit parashikoi nivele të ndryshme të shërbimeve dhe kënaqësisë duke marrë parasysh llojet unike të vizitorëve dhe drejtuesve të biznesit, kështu që një nga tre kullat u krijua për të mbuluar nevojat e tyre të banimit. Pamja është spektakolare dhe të lë pa frymë, pavarësisht nga kulla në të cilën qëndron vizitori. Kullat zbulohen në horizontin e Manama-së dhe ato lidhin të kaluarën e qetë me të tashmen dinamike.

Hapësirat e gjera japin komoditetin e pamjes së papenguar, ndërkohë që unifikohet mjedisi i brendshëm me mjedisin e jashtëm. Në këtë mënyrë, struktura e brendshme elegante dhe estetika e dizajnit, arrijnë të bashkojnë modernen me elementin tradicional arab, duke përdorur materiale të cilësisë së lartë dhe metoda të përparuara ndërtimi. 

Projektimi Arkitektonik :  Arab Architects

Identiteti Projektit

Vendi
Bahrain
Qyteti
Manama
Shto tek të preferuarat