Alumil Albania
Choose your local website

Flutura

Situata

Drita natyrore, hapësirat e hapura dhe krijimi i një kulle që do të gjenerojë një ndjenjë unike uniteti ishin pikat vendimtare të rrokaqiellit 57-katësh. Vizioni i arkitektit të njohur ndërkombëtarisht Bing Thom për ndërtimin e një ndërtese që mund të përmirësonte strukturën urbane dhe jetën e njerëzve iu kalua studios Revery Architecture (ish Bing Thom Architects), e cila është përgjegjëse për projektin.


Flutura është një ndërtim inovativ, me përdorim të përzier, që përmban apartamente luksoze dhe të përballueshme, si dhe hapësira komerciale. Pamja e jashtme e godinës jep një ndjesi lëvizjeje, me fasadën e valëzuar, e kombinuar në mënyrë perfekte me sipërfaqet e mëdha të xhamave të apartamenteve.

Zgjidhja

Sistemi i avancuar i ngritjes dhe rrëshqitjes SUPREME S700 i ALUMIL, i cili u zgjodh për projektin, është një zgjidhje estetike e përshtatshme pasi plotëson plotësisht trendin modern të arkitekturës "transparente". Për më tepër, sistemi siguron qëndrueshmëri dhe rezistencë të lartë ndaj ngarkesës së rëndë të erës (ai kaloi testin e njohur ndërkombëtarisht "Miami Dade" kundër uraganeve dhe u certifikua zyrtarisht për performancën e tij).

Pjesëmarrja e ALUMIL në këtë projekt madhështor në Vankuver u përmbyll me SUPREME S77 po aq të besueshëm, i njohur për efikasitetin e lartë të energjisë dhe dizajnin modern. Së fundmi, vlen të theksohet se dy sistemet e aluminit kanë marrë certifikimin Cradle2Cradle (standardi global për produkte të qëndrueshme), duke i bërë ato zgjedhje të shkëlqyera për Fluturën, i cili po ndërtohet në përputhje me standardet LEED Gold.

 

Identiteti Projektit

Vendi
Kanada
Qyteti
Vankuver
Shto tek të preferuarat