Alumil Albania
Choose your local website

Electronica

Situata

Në një ndërtesë ku mjedisi i jashtëm është tipari kryesor për punën e punonjësve, përparësia kryesore i është dhënë integrimit të tij të qetë me mjedisin e brendshëm në mënyrë që të sigurohet një ndjenjë e vazhdueshme e lirisë.

Rrezultatet

Hapjet e mëdha të xhamit mbulojnë ndërtesën perimetrike dhe profilet e aluminit shprehin arkitekturë elegante dhe, në të njëjtën kohë, të sofistikuar, që korrespondon me prestigjin e kompanive që janë përqendruar në qendër. Dizajni minimal i sistemeve, me korniza më pak të dukshme, mban larg ndjenjën e ftohtë të metalit dhe lejon hyrjen e ndriçimit natyral. Sipërfaqet e bardha të sheshta të vendosura në qoshet e ndërtesës japin një ndjenjë të ngurtësisë, ndërsa në të njëjtën kohë, në zona të caktuara ato projektojnë lirshëm, duke krijuar zgjatje arkitekturore. Karakteri arkitektonik adopton elemente nga ndërtesat fqinje, duke u integruar në një mjedisi më të gjerë, dhe duke ruajtur një identitet të veçantë. Zona përreth është e mbuluar me florë lokale që ofrojnë hapësirë ​​për zhvillimin e ndërtesës, duke mbetur në të njëjtën kohë, pika qendrore e projektit.

Identiteti Projektit

Vendi
Rumani
Qyteti
Bukuresht
Shto tek të preferuarat