Alumil Albania
Choose your local website

El House

Situata

Kur drita takoi arkitekturën, El House u krijua. Strukturuar për t'i shërbyer në mënyrë perfekte kërkesave dhe nevojave funksionale, dallohet për linjat e thjeshta të dizajnit që zhvillohen në çdo bosht të hapësirës tre-dimensionale dhe hapësirat e gjera të cilat lejojnë dritën të depërtojë në ambientin e brendshëm. 

Zgjidhja

Dias Architects zgjodhi dritën dhe tonet e ngjyrave të tokës në mënyrë që të arrihet ndriçimi për ambientin e brendshëm dhe të jashtëm të ndërtesës. El House është një ndërtesë banimi dy katëshe. Organizimi i paraqitjes së katit përdhes përfshin një hapësirë ​​të vetme, e cila përbëhet nga dhoma e ndenjes, kuzhina dhe dhoma e ngrënies. Për më tepër, në hyrjen e përparme ka një vend parkimi, dhe në oborrin e pasëm, një pishinë të kornizuar në mënyrë perimetrike nga bari dhe stolat, vendi i përsosur për t'u çlodhur. Organizimi i dhomave në katin e parë përfshin zonat private të dhomave të gjumit. Vëllimet prej betoni të ndërtesës janë të kombinuara me materialet e forta të mermerit dhe pllakave të mëdha të brendshme, duke krijuar një pamje të vetme. Hapësirat e mëdha arrijnë në mënyrë perfekte integrimin e ambientit të brendshëm me atë të jashtëm, ndërkohë në të njëjtën kohë mundësojnë lehtësinë në akses dhe mundësojnë një pamje të papenguar. Dekorimi dhe mobiljet mundësojnë ndjekjen e dizajnit minimal. Për më tepër, ndriçimi i fshehur dhe  ndriçimi në tavan i instaluar në pozicione specifike, transformojnë ndërtesën në një punë arti gjatë natës. 

Identiteti Projektit

Vendi
Qipro
Qyteti
Lakatamia
Zona
Nicosia
Viti
2020
Shto tek të preferuarat

Perpunues Alumini

ETHE LTD