Alumil Albania
Choose your local website

Dyqan Koncept Mishi

Një kasap moderne, një hapësirë ngrënieje dhe një vend eventesh. Dyqani koncept i mishit është të gjitha këto dhe arrin të kombinojë me sukses përdorimet dhe funksionet e ndryshme.

Në Hlincea, Rumani, në provincën e Iaşit, Dyqani koncept i mishit tërheq vëmendjen me dizajnin e tij industrial. Sistemi i  aluminit, i cili mbulon të gjithë fasadën, luan një rol kyç në tejkalimin e hendekut midis pjesës së brendshme dhe të jashtme dhe ofron efikasitet të lartë të energjisë, stabilitet statik dhe siguri. Drita natyrale vërshon ndërtesën dhe pamja e qartë e hapësirave të gjelbërta rrit ndjeshëm përvojën e klientit.

Një qasje moderne e dizajnit drejton të gjithë projektin. Brendësia dominohet nga një stil industrial, me linja të thjeshta, hapësira te bollshme dhe elementi prej druri që përzihet në mënyrë harmonike me atë metalik. Kjo krijon një identitet koherent estetik duke i shërbyer njëkohësisht qëllimeve funksionale të projektit në mënyrën më të mirë të mundshme.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemit të fasadës të përdorur në projektin Dyqani koncept i mishit, vizitoni faqen e produktit të SMARTIA M7.
 

 

Arkitekt: BIROU DE ARHITECTURA NEO PROIECT, Arh. Dan Goaga

Identiteti Projektit

Vendi
Rumani
Qyteti
Iași
Zona
Hlincea
Viti
2020
Shto tek të preferuarat