Alumil Albania
Choose your local website

Bulevardi Broadway 180

Situata

Në një bulevard të gjallë të New York-ut, dizajni arkitektonik kërkon të përqafojë elementët historikë të ndërtesësave të zonës, por me një qasje bashkëkohore. Tulla tipike me ngjyrë të kaftë të vendosura në të gjitha kolonat e ndërtesës janë të ndërthurura me dritare më hapje vertikale të cilat sigurojnë hapësirën e brendshme me më shumë dritë natyrale.

Rrezultatet

Dizajni i ndërtesës mban një karakter minimal dhe në të njëjtën kohë, forma e tij drejtkëndore nënvizon drejtimin e boshtit vertikal. Në një qytet kaq të madh që strehon disa prej markave më të njohura, në katin përdhes me profile të dukshme - pothuajse si alumin-industrial nxjerr në pah karakterin tregtar duke reklamuar indirekt produktet e tyre, pasi integrimi i brendshëm me mjedisin e jashtëm ofron kalimtarë dhe pamje pa pengesa tëdyqaneve. Edhe pse ndërtesa nuk është tejet e lartë, ajo dallon me krenari falë karakterit të saj të lartë arkitektural dhe estetik, si dhe pozicionit në rrugën Broadway, duke rrëmbyer vëmendjen e çdo kalimtari.

Identiteti Projektit

Vendi
USA
Qyteti
New York
Shto tek të preferuarat