Alumil Albania
Choose your local website

Fshati Atlantica Mare në Ayia Napa

Situata

Emri i tij nuk është aspak një mashtrim, por vërtet konfirmon titullin "fshat". Fshati Atlantica Mare i vendosur në Ayia Napa është një kompleks bregdetar i madh i dhomave me qira të përbërë nga ndërtesa dhe shtëpi njëkatëshe. 

Zgjidhja

Studimi arkitektonik nga G. + S. Nikolettou Architects-Civil Engineers & Maria Sardalou e vendos kompleksin në këtë pozicion për të pasur pamjen më të mrekullueshme të perëndimeve në Qipro.  Për këtë qëllim, sistemet e duhura prej alumini janë përdorur për të lejuar si pamjen e papenguar të ngjyrës blu të pafundme por gjithashtu për të arritur një unifikim të mjedisit të brendshëm me atë të jashtëm në mënyrë që të ftuarit të shijojnë plotësisht rehatinë e ofruar nga hoteli. Bazuar në vendndodhjen e tij afër me detin, kornizat prej alumini të anodizuara ishin zgjedhja perfekte për të ruajtur cilësinë e lartë përgjatë viteve. Arkitektura e hotelit mund të karakterizohet si komplekse. Kombinimi i ngjyrës blu, të bardhë dhe ngjyrave të tokës në dizajnin minimal vë në dukje luksin dhe elegancën. Ndërtimi, si për secilën ndërtesë ose shtëpi njëkatëshe por gjithashtu për gjithë hotelin, kombinon në mënyrë të suksesshme elemente si druri, betoni, alumini dhe uji. Midis qytetit aktiv të Ayia Napa dhe Cape Cavo Greco, fshati Antlantica Mare është zgjedhja ideale për pushime familjare dhe për ata që kërkojnë mjedis të qetë. 

 

Arkitektët: G. + S. Nikolettou Architects-Civil Engineers & Maria Sardalou

Identiteti Projektit

Vendi
Qipro
Qyteti
Ayia Napa
Viti
2019
Shto tek të preferuarat

Perpunues Alumini

ETHE LTD