Alumil Albania
Choose your local website

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa

Situata

Me pamje nga Egjeu blu, velat arkitektonike lejojnë zgjedhjet sintetike të zhvillojnë lirshëm një sintezë që mund të krijojë një kompleks hotelier të veçantë, futuristik, në Ialysos, Rodhos. Nëntë kate luksoze janë ngritur në simetri absolute.

Rrezultatet

Elementët greke shfaqen në çdo aspekt të vetëm, nga trajtimet e lakuara që përpiqen të skalitin vëllimin e madh të ndërtesës, deri në ndërthurjen e ngjyrave intensive dhe të gjalla të florës natyrore dhe elementeve të tokës. Në anën lindore, një nga vendet më të mëdha të konferencave në Evropë, imazhi i të cilit ngjan me një stadium të vogël dhe gjithashtu shpreh aftësinë e tij të grumbullimit. Mbajtja e elementëve greke si gjuha e saj kryesore arkitekturore, ngjyra e bardhë e fortë siguron shumë dritë natyrale në ndërtesë, ndërsa në të njëjtën kohë thekson karakterin e saj luksoz. Kur bie nata, ndriçimi blu i ndritshëm dhe intensiv i vendosur midis tokës dhe katit të parë krijon iluzionin e një vëllimi fluturues. Brendësia është projektuar në linja të qarta dhe të pastra me hijen e bardhë të ndërtesës duke marrë ngjyrën tokësore të drurit dhe anasjelltas. Hapjet e mëdha që krijojnë pamjen e detit u japin mundësi verandave të dhomave dhe gjithashtu lejojnë që ambienti i jashtëm të hyjë në ndërtesë, duke rritur ndjesinë e lirisë. Gjuha arkitekturore greke shprehet kështu përmes një stili minimal luksoz, sepse më pak është më shumë.

Identiteti Projektit

Vendi
Greqi
Qyteti
Rodhos
Shto tek të preferuarat