Alumil Albania
Choose your local website

160 Madison

Zgjidhja

160 Madison dominon zemrën e Veriut të Parkut Madison Square , me nje prezencë mbresëlënëse dhe "te padukshme", falë sipërfaqeve të mëdha të xhamit.

Elementët me cilësi të lartë të fasadës reduktojnë zhurmat urbane, ndërsa në të njëjtën kohë ato nxjerrin një ndjenjë unike të lirisë dhe lidhjes me mjedisin e jashtëm. Reflektimi i ndërtesave përreth në sipërfaqet e tij vertikale shkakton një pyetje të justifikuar në lidhje me ekzistencën aktuale të 160 Madison. Ky entitet banimi bashkëkohor luksoz është në fakt një "gjigant i fshehur" që mahnit me numrat e tij: 319 studio, rezidenca me një dhe dy dhoma gjumi në 45 kate, dhe më shumë se 1,858 metra katrorë të pajisjeve të çatisë- një oaz kopshti pasiv i vendosur sipër ndërtesës, dhe çatia kryesore që ofron pamje të shkëlqyeshme të kullave të njohura të Midtown. Koncepti arkitektonik, studimi inxhinierik dhe dizajni i qëndrueshëm kombinohen në mënyrë harmonike dhe simetrike në linja të thjeshta dhe të pastra, në mënyrë që të promovojnë një karakter monolit në përputhje me horizontin e Nju Jorkut.

Identiteti Projektit

Vendi
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Qyteti
Nju Jork
Zona
Veriu i Parkut Madison Square
Përmasa
më shumë se 1,858 metër katrorë
Shto tek të preferuarat