Alumil Albania
Choose your local website

Dyer - Dritare

Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko
S77_AMEA_podilataki
Alumil Supreme
S77
Sistemi SUPREME S77 është propozimi i ALUMIL për izolime të larta, të cilat përmbushin standardet e larta të të gjitha tregjeve të avancuara dhe përfshijnë një dizajn modern. Kjo është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë performancë të lartë dhe siguri maksimale.
S60_5
Alumil Supreme
S77 PHOS
Ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα με minimal σχεδιασμό, ιδανική λύση για μοντέρνες κατασκευές με έμφαση στη μεγιστοποιήση του φυσικού φωτισμού και στην υψηλή θερμομόνωση.
S91_3
Alumil Supreme
S91
Ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα ιδανικό για κατασκευή παθητικών κτιρίων, με εντυπωσιακές επιδόσεις σε θερμομόνωση και υψηλό επίπεδο ασφάλειας.
S700
Alumil Supreme
S700
Sistemi me Ngritje & Rrëshqitje SUPREME S700 paraqet gjeneratën e re të sistemeve të ALUMIL. Kjo është një zgjidhje e shkëlqyeshme për projektet me kërkesa të mëdha, duke plotësuar trendin e arkitekturës ""transparente"" përmes sipërfaqeve të gjera xhami, me izolim të lartë termik, siguri dhe dizajn modern. Dizajni minimal dhe karakteristikat e ndryshme inovative, e bëjnë atë një mundësi ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjera për më shumë dritë, performancë e jashtëzakonshme dhe lehtësi maksimale përdorimi.
S650 e-MOTION
Alumil Supreme
S650 e-MOTION
 
S650 PHOS
Alumil Supreme
S650 PHOS
 
SF85_gwnia_5+3_ultra-HD
Alumil Supreme
SF85
Θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων φύλλων (φυσούνα) με ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο, ασυναγώνιστες επιδόσεις και δυνατότητα για πολύ μεγάλα ανοίγματα.
m11000_300x250 M11000
SMARTIA M11000 është një sistem me hapje me dy pozicione që mund të plotësojë nevojat më të vështira falë një larmie të madhe të zgjidhjeve dhe dizenjove.
M11500-IMG_2478 M11500
Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, συνδυάζει υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση με υψηλά επίπεδα ασφάλειας, ευκολία στη χρήση και λειτουργικότητα.
M20650-DSC_0180 M20650
Ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα κρυφού φύλλου, συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με minimal αισθητική.
M23000-AdobeStock_35221489 M23000
SMARTIA M23000 është një sistem i izoluar me hapje Antiribaldi për dyer dhe dritare që kombinon avantazhet e aluminit dhe drurit duke ofruar qëndrueshmëri të aluminit së bashku me ndjesinë e ngrohtë të drurit.
M9660_PHOTO M9660
Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα κατάλληλο για περιοχές με θερμότερο κλίμα και ιδανικό για αντικαταστάσεις, προσφέρει υψηλή ασφάλεια και λειτουργικότητα.
S67_modern_villa_winter_HD S67
Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, συνδυάζει υψηλή θερμομόνωση και επιδόσεις με κατασκευαστική ευελιξία και εξαιρετικό σχεδιασμό.
M15000_DOOR M15000
Ανοιγοανακλινόμενο μη-θερμομονωτικό σύστημα υψηλής αισθητικής, καλύπτει κάθε κατασκευαστική ανάγκη χάρη στην ποικιλία των προφίλ σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα ασφάλειας.
M23300_4 M23300
SMARTIA M23300 është një sistem me rrëshqitje i izoluar për dritare dhe dyer elegante, duke kombinuar avantazhet e aluminit me ngrohtësinë e drurit natyror.
s560-IMG_2032 S560
Ανυψούμενο συρόμενο και απλό συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα, διακρίνεται για την ευελιξία στην κατασκευή του και για τη δυνατότητα κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων.
s350-IMG_1400 S350
Μοντέρνο και ευέλικτο θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, με ίσιες γραμμές σχεδίασης, ιδανικό για λύσεις αντικατάστασης και ανακαίνισης, χάρη στην ευκολία κατασκευής του.
M14600_Outdoor_2f M14600
Μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα με κομψές γραμμές σχεδίασης,  χαρίζοντας υψηλές επιδόσεις ιδιαίτερα σε περιοχές με θερμότερα κλίματα.
M12500_lobby_indoor_correctionHD
NEW
M12500 PHOS
Μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, που διακρίνεται για τη minimal σχεδίαση του με λιτές γραμμές και ελάχιστο εμφανές  αλουμίνιο που μεγιστοποιεί το φυσικό φωτισμό.
NEW
M630 PHOS
 
Sistemi me rrëshqitje SMARTIA M630 PHOS ofron një kontakt minimal në rezidencat bashkëkohore duke kombinuar dizajnin minimal me performancën termike të lartë.
S440_powerlock S440
Προηγμένο θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, που ανταποκρίνεται σε μέγιστο βαθμό σε ιδιαίτερα υψηλές και απαιτητικές ενεργειακές επιδόσεις.
M19800-IMG_1427 M19800
Θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων φύλλων (φυσούνα) με κρεμαστή κίνηση, κατάλληλο για συμβατικές και πιο βαριές κατασκευές σε ξενοδοχεία, μοντέρνες κατοικίες, κ.α.
M9800-Highres-Porto-Sani-Village-pools M9800
Μη-θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων φύλλων (φυσούνα) με κρεμαστή κίνηση, κατάλληλο για συμβατικές και πιο βαριές κατασκευές σε ξενοδοχεία, μοντέρνες κατοικίες, κ.α.
IMG_2906-m20000 M20000
Ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα, προσφέρεται ως μία οικονομική επιλογή για κατασκευές με ικανοποιητικές επιδόσεις και υψηλή ασφάλεια.
M940-IMG_4148 M940
Οικονομικό μη-θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, αποτελεί τη μικρότερη και ελαφρύτερη σειρά, δίχως να υστερεί σε επιδόσεις και κατασκευαστικές επιλογές.
M9400-Hellenic-Bank M9400
Ανοιγοανακλινόμενο μη-θερμομονωτικό σύστημα, αποτελεί μία οικονομική πρόταση που προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις και ένα ευρύ πεδίο εφαρμογών.
M900-sls_2641 M900
Το μικρότερο και ελαφρύτερο μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, ιδανικό για συμβατικές κατασκευές.
M9050-14 M9050
Μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα που διακρίνεται για το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος κατασκευής, την καμπύλη εμφάνιση και το χαμηλό του κόστος.
M9200-DSC02374 M9200
COMFORT M9200 është sistem me rrëshkitje jo I izoluar me formë harkore.
Krahasim Produkti (0)