Alumil Albania
Choose your local website
Veshje Muri Barkodi SMARTIA M7000

Veshje Muri Barkodi SMARTIA M7000

Përshkrim

Veshja e Murit Barkod SMARTIA M7000 është seria ideale për ndërtime moderne , veshjen e murit, e aplikuar si brenda dhe jashtë duke përmirësuar estetikën e përgjithshme dhe nivelet e energjisë. Pa dyshim, ky është një mjet jashtëzakonisht i dobishëm për arkitektët që të dizenjojnë ndërtime mbresëlënëse, në një stil të veçantë, ndërtesa me hapësira të gjera për zyra dhe dyqane, rezidenca moderne, etj. 

Avantazhet

  • Estetikë moderne, diferencuese që shkon përshtat me trendet arkitekturore.
  • Personalizim i pa limituar, falë gamës së profileve, zgjedhjes së ngjyrave dhe kombinimeve me ndriçimet LED, dru i përforcuar dhe sintetik (Woodalux®).
  • Qëndrueshmëri e lartë dhe aftësi për të mbuluar të gjithë ndërtesën.
  • Lejon dhe mbron materialet izoluese. 
  • Rezistencë ndaj korrosionit, falë qëndrueshmërisë së aluminit dhe trajtimeve të tij sipërfaqësore.
  • Lejon aplikime teknike komplekse, p.sh., veshje të fasadës, dritare, dyer hyrjeje.