Alumil Albania
Choose your local website
 Veshje J BOND

Veshje J BOND

Përshkrim

Panel i përbërë prej alumini me cilësi të lartë dhe shumëllojshmëri të gjerë, me mbushje polietileni, ideal për veshjen e jashtme dhe dekorimin e ndërtimit të brendshëm, si dhe për një grup të pafund aplikimesh për shkak të specifikimeve dhe formës së tij.

Avantazhet

  • E disponueshme në një shumëllojshmëri të gjerë të ngjyrave me fundore shumë rezistente (PVDF)
  • Karakterizohet nga ngurtësia, pesha e ulët, izolimi i zërit dhe rezistenca ndaj korrozionit, dhe veshja
  • Proces shumë i lehtë, konfigurim dhe instalim dhe zvogëlim i kostos përkatëse
  • Sistemi i integruar mbështës
  • Trashësia 4mm dhe gjatësia 3.2m (disponueshmëri e dimensionit të veçantë)

Certifikimet

Gjenerike

MATERIAL ALIAZH
EN Aë 5005A (AIMg1) H22 / H42
PERDOR
Të varura në ndërtesë, Shumëllojshmëri sipërfaqesh
NENKORNIZE
Profil Alumini (Μ7000)
REZISTENCA
Kushtet e motit, erozioni, Përkeqësimi, Lagështia, Acidet, Alkaline,
PERPUNIMI MEKANIK
Lehtësisht të prera, Shpime dhe Përkulje pa shenja

Karakteristikat Teknike

PESHA
7.6 Kg/m2
TRASHESIA
4mm
DIMENSIONE STANDARDE
1000 x 3200, 1250 x 3200mm, 1500 x 3200mm
LYERJE
Lyerje PVDF & PVDF Primer
FLETA ALUMINI
0.5mm
MATERIALE ADEZIVE (NGJITES)
Pjesa brendshme polietileni 3 mm

Karakteristikat

APLIKIME
/ Ndërtime fasadash / Dekore dhe renovime për ndërtesat e vjetra / Dekorimi i mureve të brendshme, tavaneve, banjove, kuzhinave dhe ballkoneve Dekorime të dyerve të dyqaneve / Reklamë murale dhe tabela / Pankartë murale dhe tavane për tunele