Alumil Albania
Choose your local website

Sisteme të varura në mur

Zbuloni sistemet e veshjes së jashtme të murit dhe materialet që i përshtaten më mirë si, veshje muri me leter, veshje me gips, veshje me dru etj.
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

IMG_8798-jbond J Bond M7000
Panel i përbërë prej alumini me cilësi të lartë dhe shumëllojshmëri të gjerë, me mbushje polietileni, ideal për veshjen e jashtme dhe dekorimin e ndërtimit të brendshëm, si dhe për një grup të pafund aplikimesh për shkak të specifikimeve dhe formës së tij.
Barcode

Veshja e murit me Barkod SMARTIA është seria ideale për ndërtime moderne me veshje të murit, të aplikuara si brenda dhe jashtë duke rritur estetikën e përgjithshme dhe nivelet e energjisë. 

IMG_2568-cladding Ceramic M7000
Zbuloni sistemin e veshjes M7000 të Alumil, i përbërë nga profile dhe pajisje të shumta me nënkorniza alumini për të mbështetur pllakat mbuluese të jashtme
Krahasim Produkti (0)