Alumil Albania
Choose your local website

Grila dhe Sisteme Hijëzuese

Grila persiane të brendshme për dritare me punim cilësor. Jepi shtëpis pamje relaksuese me hijet e grilave per dritare druri nga Alumil.
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

PG160P SANTORINI
Një strukturë e shumëfishtë, pergola bioklimatike me estetikë të lartë me profile të rrotullueshme e automatizuar për mbrojtje nga dielli dhe shiu
PG115P ITHACA
Një sistem pergole që është ideal për konstruksione të vetme, të mesme, të cilat përqafojnë filozofinë bioklimatike dhe shndërrojnë një hapësirë të jashtme në një vend të përvojës komode të jetesës.
PG120F_Creta_on_wall_HD PG120F
Një sistem komplet pergola me fletë(louver) fikse për hijezim të përshtatshëm dhe për të theksuar pamjen estetike të ambientit përreth. Karakterizohet nga një gamë e gjerë zgjidhjesh elegante të cilat kategorizohen në tre (3) modele kryesore, "minimale Creta", "moderne Corfu" dhe "tradicionale Naxos".
PG120P_MYKONOS_C-c_PG120P_ultra_HD PG120P MYKONOS
Sistem Pergola me fletë (louver) të rrotullueshme për të rregjistruar hijezimin nga rrezet e diellit si edhe mbrojtje totale nga shiu, sistem ideal për të transformuar një ambient të hapur në një ambient komod dhe të këndshëm për të jetuar. MYKONOS shfrytëzon teknologjinë bioklimatike dhe garanton kushte jetese të kontrolluara, dhe në të njëjtën kohë ofron struktura minimale dhe elegant me dimensione deri 6,2m x 4,5 m.
Krahasim Produkti (0)