Alumil Albania
Choose your local website

Grila dhe Sisteme Hijëzuese

Grila persiane të brendshme për dritare me punim cilësor. Jepi shtëpis pamje relaksuese me hijet e grilave per dritare druri nga Alumil.
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

m13500-shutters-and-roof M13500
Grila të jashtme me linja harkore, te përshtatshme për rinovim.
M13700_23951308 M13700
Kuti grile me perfomancë të lartë që montohet në pjesën e siperme të dritares. Me linja harkore ose të drejta, kanë një shumelojshmëri profiesh mbushëse dhe ofroje mbrojtje te maksimale
m13800-16 M13800
Kuti grile me izolim të lartë termik që montohet në pjesën e sipërmë të dritares. Me linja te drejta ose harkore, kanë një shumellojshmëri profilesh mbushëse dhe ofron hijezim të mjaftueshëm dhe siguri maksimle.
M5600-P1010769 M5600
SMARTIA M5600 është një sistem arkitektural që përdor fletë alumini (louvre) me dizenjo në formë elipsi, për të kontrolluar hijezimin si edhe ndriçimin natyral të ndërtesave. Sistemi përbëhet nga konstruksion suportimi solid si edhe një gamë mjaft të gjerë fletësh hijezimi (louvre) që kanë për qëllim të mbulojnë të gjitha nevojat konstruktive
m9300_74474106 M9300
SMARTIA M9300 është një sistem grile i varur, i cili është projektuar për instalim të jashtëm, me dizajnin tradicional ose minimal. Me një shumëllojshmëri të gjerë zgjidhjesh, të përshtatshme për renovime dhe ideale për vendbanime tradicionale ose njësi hoteliere-shtëpizash druri, pasi është e dëshirueshme për të mbajtur stilin tradicional.
S13600_13600_3 S13600
Kuti termike të izoluara termikisht për performancë të jashtzakonshme me një dimension të vetëm 26x32cm. Zgjidhja e vetme ne treg për përmasa të mëdha.
Krahasim Produkti (0)