Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA S13600 Grila të izoluara termikisht

SMARTIA S13600 Grila të izoluara termikisht

Përshkrim
Kuti termike të izoluara termikisht për performancë të jashtzakonshme me një dimension të vetëm 26x32cm. Zgjidhja e vetme ne tregë per përmasa të mëdha.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
  • Izolim termik i lartë për kursim energjie
  • Profilë me shumë dhoma dhe i përforcuar për të mbuluar hapësira te medhaja
  • Nivel sigurie shumë i larte
  • Unik për sistemet e mëdha rrëshqitëse dhe veçanërisht tipologjitë me shumë kanate
  • Reduktim i lartë i zhurmës
  • Absolute minimale, sidomos në anën e brendshme nga ku kapakët anësor nuk janë të dukshme
Gjenerike
VENDOSJA - INSTALIMI
Montim në pjesen e siperme të dritares
PERDOR
Hijezim dhe siguri
APLIKIME
Për banesa rezidenciale
UF
Usb 1.0 W/m2Κ
FLETE TE EKSTRUDUARA
I drejtë dhe harkor
SHPIM
Klasik, I madh
Karakteristikat Teknike
DIMENSIONET
14x19, 18x19, 22x22, 25x25, 26x32
GJERESIA MAKSIMALE E KORNIZES
275mm
LARTESIA MAKSIMALE
3.8m
GJERESIA MAKSIMALE
6.0m
MEKANIZMI
Me rrip, me manivel, motorr elektrik
DIZENJO PROFILIT
I përforcuar dhe me profile me shumë ndarje
Performancë
IZOLIMI TERMIK
Po