Alumil Albania
Choose your local website
Pergola Bioklimatike SMARTIA PG 160 P SANTORINI

Pergola Bioklimatike SMARTIA PG 160 P SANTORINI

Përshkrim

SMARTIA PG160P Santorini, një sistem për pergolash të shkëlqyera bioklimatike, karakterizohet nga qëndrueshmëria e lartë dhe risitë që inkorporon sëbashku, duke ofruar zgjidhje ideale të mbrojtjes nga drita për aplikimet në natyrë. Është ndoshta i vetmi sistem pergolësh që mund të mbulojë tipologjitë e qëndrimit të lirë (pa montim në mur) sipërfaqe deri në 50 m2 me vetëm katër kollona. Sipërfaqja e mbuluar mund të dyfishohet duke shtuar vetëm dy kollona të tjera (dmth. 100 m2 me vetëm 6 kollona), pa ndikuar në dizajnin elegant dhe minimal të pergolës.

Profilet mbushës të rregjistrueshme për mbrojtje nga drita dhe nga kushtet e këqija të motit, si dhe rangu i pajisjeve të disponueshme, pasqyrojnë filozofinë bioklimatike të sistemit dhe sigurojnë kushte të shkëlqyera jetese gjatë gjithë vitit.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet

Mbrojtje efikase kundër rrezeve të diellit, shiut, borës dhe kushteve të tjera të motit
Kushtet e kontrolluara të jetesës për shkak të filozofisë bioklimatike dhe integrimit të elementëve anësorë, siç janë sistemi xhamit me rrëshqitje, panejet hijezuese të rrotullueshme, kapakët, LED etj.
Konstruksione jashtëzakonisht të qëndrueshme, që lejojnë dimensione shumë të gjera deri në 7.5 x 7.5 m me vetëm katër kolona
Pajisje të nivelit të lartë, si p.sh: mekanizmi i fshehur i patentuar që nuk krijon zhurmë dhe sistemet e integruara të automatizimit
Estetikë e lartë dhe dizajn minimal me përqendrim në detaje, p.sh. me pika të  padukshme të fiksimit
Gama e madhe e zgjidhjeve dhe mundësia e përshtatjes dhe zgjerimit të plotë për të përmbushur çdo nevojë
Gjenerike
ESTETIKE
minimal
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Pergol e montuar në mur
02
Pergol e montuar në mur me traversë ndërmjetëse
03
Pergola e panvarur
04
Pergola e panvarur me traversë të ndërmjetme
05
Pergola e pavarur e shumfishtë
06
Pergola e pavarur me traversë të ndërmjetmë
08
Pergola dopjo e pavarur
09
Pergola dopje e pavarur me traversë të ndërmjetme