Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M9300 Grila Persiane

SMARTIA M9300 Grila Persiane

Përshkrim

SMARTIA M9300 është një sistem grile i varur, i cili është projektuar për instalim të jashtëm, me dizajn tradicional ose minimal. Me një shumëllojshmëri të gjerë zgjidhjesh, të përshtatshme për rinovime dhe ideale për vendbanime tradicionale ose njësi hoteliere-shtëpizash druri, pasi është e dëshirueshme për të mbajtur stilin tradicional.

Avantazhet

  • Shumëllojshmëri e zgjidhjeve (profile mbushëse, kanate 25mm dhe 35mm, korniza të unifikuara ose të ndryshueshme, profilet në një plan ose jo)
  • I lehtë për t'u instaluar, kur korniza e kapakëve është individual dhe instaluar nga jashtë, pa akses në dhomën e brendshme
  • Aftësia për të integruar profilet mbushëse rrotulluese me mekanizëm prej 25mm dhe 35mm
  • Aftësia për të instaluar dizajnin tradicional të mbylljes
  • Aftësia për të ajrosur, dhe në të njëjtën kohë mbrojtje nga drita dhe krijimi i një hapësire të sigurtë dhe izolimit pamor nga mjedisi i jashtëm

Certifikimet

Gjenerike

PERDOR
Hijëzimi dhe Sigurie
APLIKIME
Rezidenciale dhe hotele

Karakteristikat Teknike

HIJEZUESE
I drejtë dhe harkor, I fiksuar dhe rregjistrueshëm
GJERESIA HIJEZUESVE
25mm dhe 35mm
KORNIZE GRILASH
E veçuar ose sëbashku me kasën e dritares
MENTESHA
Tradicionale, moderne ose të fshehura
BRAVA
Komandim manual, automatike, me dorezë
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Kanat tek grile me hapje
02
Dopjo kanat grile me hapje
03
Kanat tresh grile me hapje
04
Kanat katërsh grile me hapje