Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M5300 Grila Persiane

SMARTIA M5300 Grila Persiane

Përshkrim

SMARTIA M5300 është një sistem grilash me hapje, të dizenjuara për instalim të jashtëm. Dizajn minimal ose dizajn tradicional. I përshtatshëm për rinovimet dhe ideal për vendbanimet tradicionale ose hotele, shtëpitë një katëshe kur është e dëshirueshme të mbahet dizajni i i linjës minimale.

Avantazhet

  • Dizajni minimal dhe mentesha të fshehura
  • I lehtë për tu instaluar jashtë, pa akses nga dhoma e brendshme
  • Aftësia për të integruar profilet mbushëse rrotulluese me mekanizëm 25 dhe 35mm
  • Aftësia për të instaluar dizajnin tradicional të mbylljes
  • Aftësia për të ventiluar, dhe në të njëjtën kohë mbrojtja nga drita dhe krijimin një hapësire të sigurtë dhe izolimi pamorë nga mjedisi i jashtëm

Gjenerike

PERDOR
Hijëzimi dhe Sigurie
APLIKIME
Rezidenciale dhe hotele

Karakteristikat Teknike

HIJEZUESE
I drejtë dhe harkor, I fiksuar dhe rregjistrueshëm
GJERESIA HIJEZUESVE
25mm dhe 35mm
KORNIZE GRILASH
E veçuar ose sëbashku me kasën e dritares
MENTESHA
Tradicionale, moderne ose të fshehura
BRAVA
Komandim manual, automatike, me dorezë
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Kanat tek grile me hapje
02
Dopjo kanat grile me hapje
03
Kanat tresh grile me hapje
04
Kanat katërsh grile me hapje