Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M13700 Grila jo të izoluara termikisht

SMARTIA M13700 Grila jo të izoluara termikisht

Përshkrim

Kuti grile me perfomancë të lartë që montohet në pjesën e siperme të dritares. Me linja harkore ose të drejta, kanë një shumelojshmëri profiesh mbushëse dhe ofroje mbrojtje te maksimale

Avantazhet

  • Varietet i madh në aspektin e dizajnit dhe dimensioneve
  • Pa zhurmë pasi minimizon zhurmën metalike dhe dridhjet
  • Ideale për mbulimin e hapjeve të mëdha
  • Sistem I lartë sigurie kunder hyrjes me dhune

Certifikimet

Gjenerike

VENDOSJA - INSTALIMI
Montim në pjesen e siperme të dritares
PERDOR
Hijezim dhe siguri
APLIKIME
Për banesa rezidenciale, dyer garazhdesh
FLETE TE EKSTRUDUARA
I drejtë dhe harkor
SHPIM
Klasik, I madh

Karakteristikat Teknike

DIMENSIONET
14x19, 18x19, 22x22, 25x27
GJERESIA MAKSIMALE E KORNIZES
231mm
LARTESIA MAKSIMALE
3.8m
GJERESIA MAKSIMALE
6.0m
MEKANIZMI
Me rripë, me manivel, motorr elektrik
DIZENJO PROFILIT
I përforcuar dhe me profile me shumë ndarje

Performancë

IZOLIMI TERMIK
No