Alumil Albania
Choose your local website
Pergola Bioklimatike SMARTIA PG 160 P SANTORINI

Pergola Bioklimatike SMARTIA PG 160 P SANTORINI

Përshkrim

SMARTIA PG160P Santorini, një sistem për pergolash të shkëlqyera bioklimatike, karakterizohet nga qëndrueshmëria e lartë dhe risitë që inkorporon sëbashku, duke ofruar zgjidhje ideale të mbrojtjes nga drita për aplikimet në natyrë. Është ndoshta i vetmi sistem pergolash që mund të mbulojë tipologjitë e qëndrimit të lirë (pa montim në mur) sipërfaqe deri në 50 m2 me vetëm katër kolona. Sipërfaqja e mbuluar mund të dyfishohet duke shtuar vetëm dy kolona të tjera (dmth. 100 m2 me vetëm 6 kolona), pa ndikuar në dizajnin elegant dhe minimal të pergolës.

Profilet mbushëse të regjistrueshme për mbrojtje nga drita dhe nga kushtet e këqija të motit, si dhe gama e pajisjeve të disponueshme, pasqyrojnë filozofinë bioklimatike të sistemit dhe sigurojnë kushte të shkëlqyera jetese gjatë gjithë vitit.

Avantazhet

  • Mbrojtje efikase kundër rrezeve të diellit, shiut, borës dhe kushteve të tjera të motit
  • Kushtet e kontrolluara të jetesës për shkak të filozofisë bioklimatike dhe integrimit të elementëve anësorë, siç janë sistemi xhamit me rrëshqitje, panelet hijëzuese të rrotullueshme, kapakët, LED etj.
  • Konstruksione jashtëzakonisht të qëndrueshme, që lejojnë dimensione shumë të gjera deri në 7.5 x 7.5 m me vetëm katër kolona
  • Pajisje të nivelit të lartë, si p.sh: mekanizmi i fshehur i patentuar që nuk krijon zhurmë dhe sistemet e integruara të automatizimit
  • Estetikë e lartë dhe dizajn minimal me përqendrim në detaje, p.sh. me pika të  padukshme të fiksimit
  • Gama e madhe e zgjidhjeve dhe mundësia e përshtatjes dhe zgjerimit të plotë për të përmbushur çdo nevojë

Certifikimet

Gjenerike

ESTETIKE
минималистична
PERDOR
Hije të rregullueshme, kushte jetese të kontrolluara
FUNKSIONALITETI
Grilat bioklimatike me motorr
APLIKIME
Hije të rregullueshme në rezidenca luksoze, hotele, serra, hapësira tregtare, restorante, sallone dhe vende ngrënieje
TIPARE SHTESE
Pëlhurë mbrojtëse me rrotullim (ZIP), grila alumini të varura lart, ndriçim LED, sistem rrëshqitës xhami, pajisje për ngrohje dhe audio
VENDOSJA - INSTALIMI
Montim i lehtë modular
MBROJTJE NDAJ SHIUT
Sistem i posaçëm izolimi dhe kullimi i ujit, i cili drejton ujin e shiut nga çatia në fund të shtyllave.

Karakteristikat Teknike

DIMENSIONI KOLLONES
160 x 160 mm
FLETA
190 mm me guarnicione speciale
DIMENSIONET MAKSIMALE
Lartësia 3,0 m, gjerësia 7,5 m dhe gjatësia 7,5 m
MEKANIZMI
Të fshehura
KENDI I FLETAVE
0-135° gradë, hije gjatë gjithë ditës
NDRICIMI
Shirit linear i integruar në grilat dhe strukture
SISTEM ME RRESHQITJE
Tipologji me 4 breza, 4+4 breza
RRJETE HIJEZIMI
2.8 x 6.0 m
PESHA E DEBORES
Deri në 300 Kg/m2 ose 2.0 m borë
AUTOMATIZIM
Telekomandë, sensorë moti, aplikacione inteligjente

Karakteristikat

TRAJTIMI SIPERFAQSOR
Rezistenca në breg të detit falë mundësisë së anodizimit paraprak, përdorimit të pajisjeve të aluminit të ekstruduar për mbrojtje të shtuar kundër korrozionit.
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Pergol e montuar në mur
02
Pergol e montuar në mur me traversë ndërmjetëse
03
Pergola e panvarur
04
Pergola e panvarur me traversë të ndërmjetme
05
Pergola e pavarur e shumfishtë
06
Pergola e pavarur me traversë të ndërmjetmë
07
Pergola dopje e montuar në mur me traversë të ndërmjetme
08
Pergola dopjo e pavarur
09
Pergola dopje e pavarur me traversë të ndërmjetme