Alumil Albania
Choose your local website
COMFORT M13500 Grila të jashtme

COMFORT M13500 Grila të jashtme

Përshkrim
Grila të jashtme me linja harkore, te përshtatshme për rinovim.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
  • E vendosur në pjesën e jashtme pa reduktuar gjatësine.
  • Rrjetë mize e integruar për të shmangur uljen e lartësisë së hapjes siç ndodh kur ka rrjeta mize të ndara
  • Dizajn aerodinamik për zvogëlimin e zhurmës.
Gjenerike
VENDOSJA - INSTALIMI
Montim ne mure( në pjesen e jashtme)
PERDOR
Hijezim dhe siguri
APLIKIME
Për banesa rezidenciale
FLETE TE EKSTRUDUARA
I drejtë dhe harkor
SHPIM
Klasik, I madh
Karakteristikat Teknike
DIMENSIONET
14x14, 18x18
LARTESIA MAKSIMALE
2.8m
GJERESIA MAKSIMALE
4.0m
MEKANIZMI
Me rrip, me manivel, motorr elektrik
Performancë
IZOLIMI TERMIK
No