Alumil Albania
Choose your local website

Kangjella dhe Gardhe

Sisteme Alumil ju ofron kangjella hekuri, kangjella të përshtatshme për veranda dhe kangjella metalike për ballkon. Mundësi për gardhe prej druri.
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

FC10
ALUMIL plotëson sistemet e rrethimit me SMARTIA FC10, një sistem prej alumini dhe profile mbushëse Woodalux®, të vendosura vertikalisht duke krijuar një rezultat minimal.
FC50 FC50
Një sistem i plotë rrethimi me dizajni minimal e me një shumëllojshmëri të gjerë të fletëve të hijëzimit dhe opsion porte, i cili ofron zgjidhje të thjeshta për çdo nevojë dhe estetikë. Karakteristika kryesore është se profilet mbushëse horizontale janë të lidhura vazhdimisht në kolonat në një anë ose në të dyja anët.
FC60

SMARTIA FC60 është një sistem rrethimi i kompletuar me profile mbushëse sipas zgjedhjes suaj (alumin, Woodalux®) bashkangjitur kolonave, kryesisht në anën e jashtme. 

FC80

SMARTIA FC80 është një sistem rrethimi i avancuar dhe shumëformësh me një gamë të gjërë profilesh mbushëse dhe të tjerë elementë dekorativ të vendosur midis kolonave. 

Krahasim Produkti (0)