Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M8200 kangjella xhami

SMARTIA M8200 kangjella xhami

Përshkrim

Sistem mbështetes per kangjellat prej xhami me pamje moderne dhe qëndrueshmëri të lartë. Profilet e vazhdueshme pa taf, e lënë fushën vizuale të lirë dhe të ofrojnë një ndjenjë të lirisë luksoze.

Avantazhet

  • Qëndrueshmëri ekstreme për shkak të profileve të vazhdueshme
  • Lehtësi dhe shpejtësi për tu instaluar
  • Konstruksion me gjatësi të madhe pa ndonjë problem për xhamin
  • Shumëllojshmëri e gjerë në aspektin e vendosjes, trashësisë së xhamit, pragjeve dhe trajtimit sipërfaqësor
  • Cilësi e lartë në aspektin e dizajnit dhe prodhimit

Certifikimet

Gjenerike

FILOZOFIA
Profil I vazhdueshem me kapese te thjeshta
VENDOSJA - INSTALIMI
Në dysheme, anash, të ngulitura dhe të lakuar
PERDOR
Për ambjente te jashte,te brëndshme dhe në bregdet
APLIKIME
Për ambjente te jashte,te brëndshme dhe në bregdet

Karakteristikat Teknike

LLOJI XHAMIT
I temperuar
TRASHESIA E XHAMIT
12+12, 10+10, 8+8, 6+6, 5+5 mm
LARTESIA MAKSIMALE
deri në 1.6m
GJATESIA MAKSIMALE E STRUKTURES
pa limit
PARMAK
forma të ndryshme(të sheshta, ovale, të rrumbullakëta,katrore)
FINITURAT
Inox dhe alumin I lyer
NDRICIMI
me trashësi xhami 8+8mm
PROFILE TE SHPUARA
po, dhe me vida montimi

Performancë

NGARKESE E VAZHDUAR HORIZONTALE
deri në 4.0KN/m

Karakteristikat

REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
deri në 5.0KN/m2
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
M8200 në dysheme, me xham 8+8mm dhe 10+10mm
02
M8207 në dysheme, me xham 8+8mm dhe 10+10mm
03
M8209 në dysheme me xham 5+5mm, 6+6mm dhe 8+8mm deri ne lartësi 70 cm
04
M8208 në dysheme harkore, me xham 8+8mm dhe 10+10mm
05
M8202 montuar-anash, me xham 8+8mm dhe 10+10mm
06
M8210 në dysheme, me xham 8+8mm dhe 10+10mm
M8219
M8217 "F" lloj në dysheme, me xham 8+8mm dhe 10+10mm
M8219
M8219 "F" lloj në dysheme, me xham 12+12mm
M8230 on-floor, with 8+8mm and 10+10mm glass