Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA FC60 sistem rrethimi prej alumini

SMARTIA FC60 sistem rrethimi prej alumini

Përshkrim

SMARTIA FC60 është një sistem rrethimi i kompletuar prej alumini me profile mbushëse sipas zgjedhjes suaj (alumin, Woodalux®) bashkangjitur kolonave, kryesisht në pjesën e jashtme. Ofron një dizajn të vazhdueshëm, linear dhe shoqërohet me zgjidhje funksionale të portave me një kanat të vetëm, me dy kanate dhe me rrëshqitje. 

Avantazhet

  • Dizajn minimal me linja të drejta, pa pika të dukshme fiksimi 
  • Shumëllojshmëri e zgjidhjeve teknike dhe propozime dizajni 
  • Mundësia e kombinimit e aluminit me Woodalux®
  • Mundësia për ndërtime në shkallë të gjërë 
  • Projektuar për lehtësi ndërtimi 

Certifikimet

Gjenerike

ESTETIKE
minimal, linja të pastra
APLIKIME
rezidenca,ndërtesë e vogël, hotele, parqe, kopshte etj
VENDOSJA FLETEVE - INSTALIMI
Horizontalisht, bashkangjitur në kolona
DERE KRYESORE
Porta me kanat & dopio kanat me hapje, përmasa të mëdha & normale

Karakteristikat Teknike

KAVALLOT
Kunjat e kavallotës prej çeliku dhe rozeta dekorative
FINITURAT
Kapakë prej alumini ose plastike.
GJERESIA MAKSIMALE
1.5m për rrethime
GJERESIA E DERES KRYESORE
2.0 m për portat me kanat me hapje, 4.0 m për portat me rrëshqitje

Karakteristikat

KOLONA
Kolonë 60x60mm (formë “T” )
PROFIL FLETE
Profile prej alumini në sektorë të ndryshëm(drejtkëndësh, të mbivendosur) profile mbushëse Woodalux®
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Sistem rrethimi/Dopio Kanat/Kanat i vetëm/sistem rrethimi
Sistem rrethimi/Kanat i vetëm/Sistem rrethimi
Sistem rrethimi/Portë me rrëshqitje/Sistem rrethimi