Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA FC50 Sistem Rrethimi

SMARTIA FC50 Sistem Rrethimi

Përshkrim

Një sistem i plotë rrethimi me dizajn minimal e me një shumëllojshmëri të gjerë të fletëve të hijëzimit dhe opsion porte, i cili ofron zgjidhje të thjeshta për çdo nevojë dhe estetikë. Karakteristika kryesore është se profilet mbushëse horizontale janë të lidhura vazhdimisht në kolonat në një anë ose në të dyja anët.

Avantazhet

  • Dizajn elegant dhe minimal me sipërfaqe të sheshta, linja të drejta dhe pika të fshehura fiksuese
  • Shumëllojshmëri e gjerë e zgjidhjeve
  • Fuqia ekstreme për shkak të zgjerimit të kolonave dhe kavalotave
  • Konstruksion i thjeshtë dhe kavalot i regjistrueshëm, të cilat garantojnë montim të lehtë dhe të shpejtë

Certifikimet

Gjenerike

APLIKIME
rezidenciale, hotele, parqe, kopshte dhe zona të rrethuara
VENDOSJA FLETEVE - INSTALIMI
one or both sides attached, inlaid
DERE KRYESORE
Jednokrilne ili dvokrilne kapije

Karakteristikat Teknike

KAVALLOT
E fortë, 2D Përshtatje
FINITURAT
E fortë, 2D Përshtatje
GJERESIA MAKSIMALE
1.6m Nga kollona në kollonë
GJERESIA E DERES KRYESORE
deri në 3.0m për kanat

Karakteristikat

PROFIL FLETE
pesë (5) profile