Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA P200 Slim Sistem i hollë ndarës zyrash

SMARTIA P200 Slim Sistem i hollë ndarës zyrash

Përshkrim

SMARTIA P200 Slim është një sistem ndarës struktural me gjerësi minimale të aluminit të dukshëm dhe panele të mëdha xhami të kapura në kornizën e fshehur të aluminit, në të dyja anët. Seritë ofrojnë përqendrim të hapësirave, ndriçim të pasur dhe padyshim estetikë moderne.

Avantazhet

  • Estetikë moderne me sipërfaqe të mëdha të mbuluara me xham
  • Dizajn minimal falë linjave shumë të holla
  • Izolimi akustik për kushte pune të rehatshme
  • Mundesia e tipologjive komplekse si psh : struktura të kryqëzuara ose në formë “T-je”
  • Kornizë alumini e fshehur dhe e fortë për të lejuar dimensione të mëdha

Certifikimet

Gjenerike

PERDOR
Sistem Ndarës
APLIKIME
Ndertesa zyrash, salla mbledhjesh, hotele, aeroporte etj.
KONSTRUKSIONET
Strukturë rrjete, këndore, "T-je"
PANELI
Struktural, me shirit adezivi ose silikon
LLOJI DERES
Panel xhami me kornizë strukturore të njëanshme
HIJEZIM
Grilë e inkorporuar e rregullueshme

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E PANELIT
98 mm
REDUKTIMI I ZERIT
49 dB

Karakteristikat

GJERESIA E DUKSHME
49mm
TRASHESIA E XHAMIT
I propozuar 6+6 mm
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Struktural me silikon
Struktural me ngjitës adeziv
Ndarje fikse
Fixed partition wall with fanlight
Ndarje fikse me kënd 90°
Ndarje fikse me konstruksion T
Ndarje fikse me seksion tërthor