Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA P200 Sistem ndarës për zyra

SMARTIA P200 Sistem ndarës për zyra

Përshkrim

Një sistem ndarës mjaft i dallueshëm me linja jashtëzakonisht elegante dhe estetikë të lartë. Opsione kanati struktural ose gjysëm struktural, është një sistem unik i projektuar posaçërisht për të ofruar një sërë avantazhesh jashtë konkurrencës.

Avantazhet

  • Elegancë unike, sidomos me versionet strukturale të kanatit
  • Rezultat struktural absolut, sidomos me panelin struktural dopjo të dyerve
  • Instalim i shpejtë pasi panelet janë të varura lehtësisht me lidhësin e fiksuar
  • Izolimi i zhurmave, të paktën 38 dB
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive, duke përfshirë strukturën e kryqëzuar
  • Karakteristika dhe zgjidhje shtesë, të tilla si fletë hijëzuese me rrotullim elektronik ose me rrotullim manual

Gjenerike

PERDOR
Ndarje zyrash
APLIKIME
konstruksione zyrash, salla konferencash të hoteleve, ndarjet e tjera të brendshme
KONSTRUKSIONET
rrjetë, këndore, “T”, strukturë kryq
PANELI
Kanat struktural ose gjysmë-struktural, me shirit adesivi ose silikon, ose thjesht panel druri
LLOJI DERES
struktural ose gjysmë struktural, me shirit ngjitës ose silikon, ose thjesht panel druri
HIJEZIM
Fletë hijëzimi të integruara dhe të rregjistrueshme

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E PANELIT
100 mm
REDUKTIMI I ZERIT
39 dB

Karakteristikat

GJERESIA E DUKSHME
90mm
TRASHESIA E XHAMIT
i propozuar 6+6 mm
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Struktural me silikon
02
Struktural me ngjitës adeziv
03
Gjysëm struktural
04
Panel druri
05
Struktural nga të dy anët
06
Struktural nga jashtë me mbajtës xhami nga brenda
09
Ndarje fikse
10
Ndarje fikse me kënd 90°
11
Ndarje fikse me konstruksion T
12
Ndarje fikse me seksion tërthor