Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA P150 URBAN

SMARTIA P150 URBAN

Përshkrim

SMARTIA P150 është një propozim shtesë për ndarjet e zyrave, i cili përbëhet nga panele xhami të vetme të fiksuara fort në një kornizë alumini "me shumë nivele". Mjaft e lehtë dhe me korniza të vogla ose më të mëdha, seria ka një "pamje të çelikut" që dallon. 

Avantazhet

  • Dizajn unik për ambientet moderne të zyrës.
  • Mjaft e fortë për ndërtimet nga toka deri në tavan.
  • Izolimi i mjaftueshëm i zërit me xham të vetëm, 34 dB.
  • Mundësia e tipologjive komplekse, p.sh., struktura në formë kryq ose "T".

Certifikimet

Gjenerike

PERDOR
Sistem Ndarjeje
APLIKIME
Ndërtesë zyrash, sallë mbledhjesh, hotele, aeroporte
KONSTRUKSIONET
Rrjet, kënd
PANELI
Struktural, me shirit adeziv ose silikon
LLOJI DERES
Derë xhami pa kornizë

Karakteristikat Teknike

REDUKTIMI I ZERIT
34 dB

Karakteristikat

TRASHESIA E XHAMIT
6 mm në mur e fiksuar 10 mm në derë
GJERESIA E DUKSHME
40mm
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Ndarje fikse
Ndarje fikse me kënd 90°