Alumil Albania
Choose your local website

Ndarëse ambjenti

ALUMIL ofron një gamë të gjerë sistemesh për ndarjen e hapësirave të brendshme, ideale për zyra, salla takimesh, salla banketesh etj. Dizajn minimal dhe ndarje efektive e hapësirave të brendshme me nivele të larta izolimi të zërit dhe estetikë. Pesë sistemet e ndarjes janë të disponueshme në versionin standard dhe të hollë, me xham të dyfishtë ose të vetëm (P150 Urban) si dhe në tipologji të ndryshme, duke ofruar aplikime komplekse dhe janë të pajtueshme me panele me xham, alumin dhe dru, etj.
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

P100-7 P100
SMARTIA P100 është një sistem ndarës klasik i brendshëm me linja të drejta dhe të holla që ofrojnë zgjidhje ideale për mjediset dhe zyrat e biznesit modern, dhomat e takimeve dhe banketeve, dhe kudo që ndarja është çështje qëllimi dhe stili.
P100 Slim
SMARTIA P100 Slim është një ndarës zyre me kornizë minimale prej alumini me xham të dyfishtë dhe reduktim të shkëlqyeshëm akustik. Estetika e lartë dhe një gamë e gjerë aplikimesh të qëndrueshme lejojnë përmirësimin e kushteve të punës.
P150 URBAN
SMARTIA P150 është një propozim shtesë për ndarjet e zyrave, i cili përbëhet nga panele xhami të vetme të fiksuara fort në një kornizë alumini "me shumë nivele". Mjaft e lehtë dhe me korniza të vogla ose më të mëdha, seria ka një "pamje të çelikut" që dallon. 

P200-DSC08079_1 P200
Një sistem ndarës mjaft i dallueshëm me linja jashtëzakonisht elegante dhe estetikë të lartë. Opsione kanati struktural ose gjysëm struktural, është një sistem unik i projektuar posaçërisht për të ofruar një sërë avantazhesh jashtë konkurrencës.
P200 Slim

SMARTIA P200 Slim është një sistem ndarës struktural me gjerësi minimale të aluminit të dukshëm dhe panele të mëdha xhami të kapura në kornizën e fshehur të aluminit, në të dyja anët. Seritë ofrojnë përqendrim të hapësirave, ndriçim të pasur dhe padyshim estetikë moderne.


covid-cafe-exterior P19 V-Blocker
Ndarje e brendshme dhe e jashtme kundër Coronavirus & infeksione të tjera virale për funksionim të sigurt dhe fitim maksimal të biznesit.
Krahasim Produkti (0)