Alumil Albania
Choose your local website
Sistemi izoluar i dyerve të hyrjes SUPREME SD115

Sistemi izoluar i dyerve të hyrjes SUPREME SD115

Përshkrim

ALUMIL krijon horizonte të reja për dizajn modern rezidencial dhe industrial në sajë të dizajnit të ri të sistemit SUPREME SD115 Pivot që ofron dyer jashtëzakonisht të mëdha hyrëse për një rezultat estetik të jashtëzakonshëm me një dizajn të pastër, minimal dhe sipërfaqe koplanare. Sistemi SUPREME SD115 Pivot siguron një ndjenjë të re të ndriçimit dhe lidhjes mes mjediseve të brendshme dhe të jashtme, duke e bërë sistemin unik në koncept dhe dizajn. Dizajni inovativ i sistemit, së bashku me pajisjet më të fundit, sigurojnë parakushtet për dyert hyrëse prestigjioze me estetikë të lartë, cilësi të jashtëzakonshme dhe performancë të shkëlqyer në aspektin e sigurisë, izolimit dhe funksionalitetit.

Avantazhet

  • Niveli i lartë sigurie
  • Dizajn modern
  • Kursim maksimal i energjisë falë urave termike të jashtëzakonshme
  • Lehtësia e aksesit, ideale për personat me aftësi të veçanta dhe fëmijët
  • Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
  • Lehtësi përdorimi dhe funksionalitet i lartë

Certifikimet

Gjenerike

IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
TRAJTIMI SIPERFAQES
Lyerje me Pudër, Të gjithë lyerjet me pudër, Anodizim I luçiduar, Ngjyrat e Anodizimit, Imitim Druri

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
115 mm
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
115 mm
MEKANIZMI
Disa pika mbylljeje
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrike në 3 nivele me gomina EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
7 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide me gjërësi 34 mm, Shufra për izolim termik ALUMIL, Shkumë izoluese

Performancë

REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC3

Karakteristikat

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Dyer me hapje pivot me një kanat të vetëm
UF
nga 0,75 W/m²K
GJERESIA KANATIT
115 mm
PESHA KANATIT
deri në 250 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
70 mm
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Derë me hapje me panel izolues
02
Derë me hapje me panel izolues dhe pjesë fikse
03
Derë me hapje me panel izolues, pjesë fiske dhe Superluç

Dosje referuese