Alumil Albania
Choose your local website
Sistem I izoluar për dyer hyrëse SMARTIA SD77

Sistem I izoluar për dyer hyrëse SMARTIA SD77

Përshkrim

SMARTIA SD77 është sistemi i ALUMIL për dyer hyrëse cilësore që kërkojnë dizajn modern, performancë të lartë dhe siguri. Sistemi siguron aftësinë për të krijuar konstruksione të shumëfishta të kombinuara ose me panele alumini ose me xham. Falë dizajnit modern, të sheshtë dhe koplanar, ofron një uniformitet elegant që rrit dizajnin dhe estetikën inovative të serive.

Avantazhet

  • Kursim të lartë energjie falë eficencës së lartë të energjisë(Të certifikuara për Shtëpitë Pasive)
  • Nivel të lartë sigurie
  • Izolim akustik të jashtëzakonshëm
  • Lehtësi përdorimi dhe fuksionalitet të lartë
  • Dizenjim Modern
  • Lehtësisht të aksesueshme në baze të specifikimeve për njerëz me aftësi të kufizuara dhe fëmijë
  • Variatet i gjerë tipologjishe dhe zgjidhjesh
  • Kualitet i vecantë me performancë të certifikuar
  • Rritje e ngarkesave statike dhe funksionalitet në rast kushtesh të rënda klimaterike.

Certifikimet

Gjenerike

IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
77 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
23 mm deri në 59 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrike në 3 nivele me llastikë EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
22 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Polyamide 40 mm gjerësi, Kooltherm, Shkumë izoluese

Performancë

UE
nga 0,7 W/m²K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 7A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4/B4
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2

Karakteristikat

PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
UF
nga 0,9 deri në 1.9 W/m²K
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
117 mm
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjite e dyerve hyrëse me panel alumini ose xhami
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë
02
Derë dopje me hapje brenda / jashtë
03
Derë me hapje me panel izolues
04
Derë me kanat dopje me panel izolues
05
Derë me hapje me panel izolues dhe pjesë fikse
06
Derë me hapje me panel izolues, pjesë fiske dhe Superluç
07
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske
08
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç