Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje jo I izoluar SMARTIA M15000 RS

Sistem me hapje jo I izoluar SMARTIA M15000 RS

Përshkrim

SMARTIA M15000 RS është një sistem me hapje i përshtatshëm për ndërtimin e dyerve hyrëse. Ka një dizajn të veçantë për parandalimin e përhapjes së tymit dhe erërave në zona të veçanta të mbrojtura të ndërtesave

Avantazhet

  • Vlerë shumë e mirë në raport parash
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Dizajn modern
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Cilësi e lartë me performancë të certifikuar të kornizimit

Gjenerike

IZOLIMI TERMIK
No

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
50 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
39 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
219,8 mm
LLOJI XHAMIT
Tek
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
5 deri në 40 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
me 3 nivele llasitqesh EPDM kundra ujit
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
18,5 mm

Performancë

REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2

Karakteristikat

GJERESIA KANATIT
50 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipoligjitë e dyerve hyrëse me panele alumini ose xhami
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
121,4 mm
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
02
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami lart
03
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (supeluç)
04
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
05
Sistem dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse
06
Dritare Pivot Horizontale
07
Dritare Pivot Vertikale
08
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami
09
Kanat dopjo me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (Superluç)
10
Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami anësore
11
Sistem tek me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
12
Sistem tek me hapje Antiribaldi me pjesë fikse (kanat I fshehur)
13
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
14
Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë
15
Derë dopje me hapje brenda / jashtë
16
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske
17
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç
18
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me grilë