Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje jo I izoluar SMARTIA M15000 BR

Sistem me hapje jo I izoluar SMARTIA M15000 BR

Përshkrim

SMARTIA M15000 BR është një sistem hapje rezistent ndaj hyrjeve me dhunë apo vjedhjeve ideal për krijimin e dyerve hyrëse të sigurisë.

Avantazhet

  • Vlera shumë e mirë në raport parash
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Dizajn modern
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Cilësi e lartë me performancë të certifikuar

Gjenerike

IZOLIMI TERMIK
No
FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
50 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
39 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
5mm deri në 40 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
3 nivele llastiqesh EPDM kundra ujit
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
18,5 mm

Performancë

REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2

Karakteristikat

UF
from 2,5 W/m²K
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
121,4 mm
GJERESIA KANATIT
50 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipoligjitë e dyerve hyrëse me panele alumini ose xhami
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
02
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami lart
03
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (supeluç)
04
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
05
Sistem dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse
06
Dritare Pivot Horizontale
07
Dritare Pivot Vertikale
08
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami
09
Kanat dopjo me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (Superluç)
10
Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami anësore
11
Sistem tek me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
12
Sistem tek me hapje Antiribaldi me pjesë fikse (kanat I fshehur)
13
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
14
Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë
15
Derë dopje me hapje brenda / jashtë
16
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske
17
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç
18
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me grilë