Alumil Albania
Choose your local website
Sistem I izoluar për dyer hyrëse SMARTIA MD67

Sistem I izoluar për dyer hyrëse SMARTIA MD67

Përshkrim

SMARTIA MD67 është sistemi i ri i ALUMIL, i cili dallohet për cilësinë e dyerve kryesore të hyrjes. Dallohet për dizajnin e tij modern dhe performancën e tij të lartë, sistemi siguron aftësinë për të krijuar dyer hyrëse me panele ose mbushje xhami. Dizajni i veçantë koplanar në të dy anët siguron dyer hyrëse të veçanta e me vlerë të jashtëzakonshme estetike.

Avantazhet

  • Kursimi maksimal i energjisë falë efikasitetit të jashtëzakonshëm të energjisë
  • Niveli i lartë i sigurisë
  • Dizajn modern
  • Lehtësia e aksesit sipas specifikimeve për njerëzit me nevoja të veçanta dhe fëmijët
  • Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Cilësi e jashtëzakonshme me performanca të çertifikuara 

Certifikimet

Gjenerike

IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
67
LLOJI XHAMIT
Dyfishtë - Trefishtë
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
23 deri në 49 mm
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
16 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamidet me gjërësi 20 & 24 mm, Shkumë izolimi & Shufër izoluese ALUMIL

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS E1350
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4/B4

Karakteristikat

LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
117
GJERESIA KANATIT
67
PESHA KANATIT
Deri në 220 kg
UF
nga 1,97 deri në 3,15 W/m²K
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

06
Derë me hapje me panel izolues, pjesë fiske dhe Superluç
08
Derë me hapje me panel xhami të izoluar & pjesë fikse dhe Superluç
07
Derë me hapje me panel xhami të izoluar & pjesë fikse
05
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske
04
Derë me kanat dopje me panel izolues
03
Derë me hapje me panel izolues
02
Derë dopje me hapje brenda / jashtë
01
Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë