Alumil Albania
Choose your local website
Sistem I izoluar për dyer hyrëse SUPREME SD95

Sistem I izoluar për dyer hyrëse SUPREME SD95

Përshkrim
Sistemi SUPREME SD95 i përket serive të ALUMIL-it për dyer hyrëse me standarde të kualitetit të lartë. Sistemi përfshin një gamë të plotë termike profilesh me dizajn të drejtë për linjë tërësisht ndërtimesh që ofrojnë funksionalitet të lartë. Garantimi i shumë opsioneve të mbushjes duke përfshirë panelet prej alumini ose xhami, SD95 SUPREME mund të përmbushë tendencat arkitektonike dhe estetikën më të kërkuar.
Avantazhet
  • Kursimet maksimale të energjisë në sajë të efikasitetit të jashtëzakonshëm të energjisë
  • Niveli i lartë i sigurisë
  • Dizajn modern
  • Lehtësi aksesi sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët
  • Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive
  • Cilësi të jashtëzakonshme meperformancë të certifikuar
Gjenerike
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
95 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
24mm deri në 54 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
22 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide me gjerësi 34 mm, Kooltherm, Shkumë izoluese
Performancë
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 3A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C5/B5
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC3
Karakteristikat
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
122 mm
UF
from 1,2 up to 2,1 W/m²K
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipoligjitë e dyerve hyrëse me panele alumini ose xhami
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Derë hyrje me hapje
02
Derë hyrje dopjo kanat me mbushje xhami
03
Derë me hapje me panel izolues
04
Derë me kanat dopje me panel izolues
05
Derë me hapje me panel izolues dhe pjesë fikse
06
Derë me hapje me panel izolues, pjesë fiske dhe Superluç
07
Derë me hapje me panel xhami të izoluar & pjesë fikse
08
Derë me hapje me panel xhami të izoluar & pjesë fikse dhe Superluç