Alumil Albania
Choose your local website
Sistem për dyer hyrëse M940

Sistem për dyer hyrëse M940

Përshkrim

COMFORT M940 është një sistem ekonomik jo i izoluar dhe i lehtë për dyer hyrëse pa ndryshuar performancën dhe është i disponueshëm në një sërë zgjidhjesh.

Avantazhet

  • Vlerë shumë e mirë në raport parash
  • Zgjidhje ekonomike për hapsira të vogla
  • Shumëllojshmëri e gjerë të tipologjive

Certifikimet

Gjenerike

IZOLIMI TERMIK
No
FORMAT E JASHTME
Klasike, Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
37 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
4 deri në 24 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh EPDM

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 8A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C3

Karakteristikat

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipoligjitë e dyerve hyrëse
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
109,6 mm
PESHA KANATIT
deri në 120 Kg
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
02
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami lart
03
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (supeluç)
04
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
05
Sistem dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse
06
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami
07
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me grilë
08
Dritare dopje me Rrëshqitje horizontale paralele me pjesë fikse xhami
09
Derë hyrje me hapje nga brenda me prag
10
Derë hyrje me hapje nga jashtë me prag