Alumil Albania
Choose your local website
Sistem I izoluar per dyer hyrëse M20000

Sistem I izoluar per dyer hyrëse M20000

Përshkrim
COMFORT Μ20000 është një sistem i izoluar termikisht për dyer hyrëse për ndërtime me izolim të kënaqshëm termik dhe nivel të lartë të sigurisë.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
  • Vlera shumë e mirë në raport parash
  • Efikasitet i mirë i energjisë
  • Niveli i mirë i sigurisë
  • Izolim i mirë i zërit
  • Shumëllojshmëri e dizajnit të profilit
  • Funksionalitet i lartë
Gjenerike
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Klasike, Harkore, Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
62,5 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
24 mm deri në 40 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
17,5 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide me gjerësi 20 & 24 mm
Karakteristikat
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
114,5 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë e dyerve hyrëse
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

09
Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë
10
Derë dopje me hapje brenda / jashtë
11
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske
12
Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç