Alumil Albania
Choose your local website

Dyer Alumini

Dyer të brëndshme ose dyer të jashtme alumini të krijuara për nevojat tuaja duke ruajtur cilësin e lartë fal profesionistëve tanë.
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

M9660-IMG_2049 MD9660
Sistemi i izoluar termikisht i dyerve hyrëse  me performancë të mirë, ideal për zëvendësime, i ofruar si një zgjidhje me kosto të ulët me një nivel të madh sigurie dhe funksionaliteti.
MD67 MD67

Sistemi i dyerve hyrëse me izolim termik me performancë të lartë, me theks të madh në sigurinë dhe uniformitetin e profileve, duke siguruar lehtësinë e aksesit dhe dizajnin modern.

SD77 SD77
SMARTIA SD77 është sistemi i ALUMIL për dyer hyrëse cilësore që kërkojnë dizajn modern, performancë të lartë dhe siguri. Sistemi siguron aftësinë për të krijuar konstruksione të shumëfishta të kombinuara ose me panele alumini ose me xham. Falë dizajnit modern, të sheshtë dhe koplanar, ofron një uniformitet elegant që rrit dizajnin dhe estetikën inovative të serive.
Alumil Supreme
SD95
Sistemi SUPREME SD95 i përket serive të ALUMIL-it për dyer hyrëse me standarde të kualitetit të lartë. Sistemi përfshin një gamë të plotë termike profilesh me dizajn të drejtë për linjë tërësisht ndërtimesh që ofrojnë funksionalitet të lartë. Garantimi i shumë opsioneve të mbushjes duke përfshirë panelet prej alumini ose xhami, SD95 SUPREME mund të përmbushë tendencat arkitektonike dhe estetikën më të kërkuar.
M11000-IMG_3435 M11000
SMARTIA M11000 është një sistem i izoluar i cili mund të mbulojë një gamë të gjerë nevojash të ndryshme në lidhje me dyert e hyrjes prej alumini me performancë të kënaqshme.
IMG_6723 M15000
SMARTIA M15000 është një nga sistemet më të kompletuara jo të izoluara që shërben për një gamë të gjerë të dyerve të ndryshme hyrëse me performancë të kënaqshme.
M15000_br_man M15000 BR
SMARTIA M15000 BR është një sistem hapje rezistent ndaj hyrjeve me dhunë apo vjedhjeve ideal për krijimin e dyerve hyrëse të sigurisë.
M15000_rs_right1 M15000 RS
SMARTIA M15000 RS është një sistem me hapje i përshtatshëm për ndërtimin e dyerve hyrëse. Ka një dizajn të veçantë për parandalimin e përhapjes së tymit dhe erërave në zona të veçanta të mbrojtura të ndërtesave
Alumil Supreme
SD115
ALUMIL krijon horizonte të reja për dizajn modern rezidencial dhe industrial në sajë të dizajnit të ri të sistemit SUPREME SD115 Pivot që ofron dyer hyrjeje jashtëzakonisht të mëdha për një rezultat estetik të jashtëzakonshëm me një dizajn të pastër, minimal dhe sipërfaqe koplanare.
M20000-IMG_1848 M20000
COMFORT Μ20000 është një sistem i izoluar termikisht për dyer hyrëse për ndërtime me izolim të kënaqshëm termik dhe nivel të lartë të sigurisë.
AdobeStock_108739528 M9400
COMFORT M9400 konsiston në një nga sistemet më të kompletuara jo të izoluara prej alumini që mund të shërbejë për një gamë të gjerë nevojash të ndryshme me performancë të kënaqshme.
IMG_2512 M940
COMFORT M940 është një sistem ekonomik jo i izoluar dhe i lehtë për dyer hyrëse pa ndryshuar performancën dhe është i disponueshëm në një sërë zgjidhjesh.
Krahasim Produkti (0)