Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M85s sistem fasade e izoluar  termikisht

SMARTIA M85s sistem fasade e izoluar termikisht

Përshkrim

SMARTIA M85s është sistemi I ri fasade I ALUMILIT me poliamid dhe kollone 85 mm.

Avantazhet

  • Rritja e pershkrueshmerise te dritës natyrore falë dizajnit minimal të sistemit
  • Kursime të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të lartë të energjisë në sistem
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Cilësi e garantuar me performancë të certifikuar
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
  • Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën
  • Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare

Gjenerike

ESTETIKE
Strukturale

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
85 mm

Karakteristikat

INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
548
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Silikon struktural
UF
nga 1,5 deri në 2,6 W/m²K
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
307
PESHA MAKSIMALE
180 Kg
LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
GJERESIA E TRAVERSES
185 mm
LLOJI I INSTALIMIT
Me pjese
GJERESIA E KOLLONES
185 mm
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Derë me hapje nga jashtë
02
Derë me hapje nga brenda
03
Dritare me hapje për nga jashtë