Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M85 sistem fasade e fuqishme dhe me izolim termik

SMARTIA M85 sistem fasade e fuqishme dhe me izolim termik

Përshkrim
SMARTIA M85 është një sistem i fortë dhe i izoluar sistemit fasade. Eshte opsioni ideal per ndertesat e larta, duke te lejuar per te krijuar fasada me dizenjime te ndryshme, sipas tendencave te fundit arkitekturore
Avantazhet
  • Efiçiencë e lartë e energjisë
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Rritja e përshkrueshmerise te dritës natyrore
  • Cilësi e garantuar me performancë të certifikuar
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
  • Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën
  • Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare
Gjenerike
ESTETIKE
Standarde, Strukturale, Gjysëm -Strukturale
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
85 mm
Karakteristikat
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
1511
GJERESIA E TRAVERSES
203 mm
LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
924
GJERESIA E KOLLONES
203 mm
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Element mbajtës xhami
LLOJI I INSTALIMIT
Me pjese
PESHA MAKSIMALE
180 Kg