Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M65 sistem fasade për deportimin maksimal të drites

SMARTIA M65 sistem fasade për deportimin maksimal të drites

Përshkrim
SMARTIA M65 është një sistem fasade ideale për ndërtesa të larta, që ofron liri në dizenjimin arkitekturor. Ndërtimi i ndërtesës bëhet duke montuar panele të mëdha të përbërë nga shumë korniza xhami, qoftë me strukturë ose me mbulesa alumini të dukshëm. Çdo njësi mund të dizajnohet lirisht nga arkitekti, ndërsa sistemi garanton një aplikim të lehtë dhe të sigurt.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
  • Rritja e pershkrueshmerise te dritës natyrore falë dizajnit minimal të sistemit
  • Kursime të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të lartë të energjisë në sistem
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Cilësi e garantuar me performancë të certifikuar
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
  • Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën
  • Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare
Gjenerike
ESTETIKE
Standarde, Strukturale, Gjysëm -Strukturale
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E DUKSHME E JASHTME
65 mm
Performancë
PERSHKUESHMERIA E UJIT
RE 1200
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
AE
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
Ngarkesa ± 2 KN/m1
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
fikse dhe me hapje
LLOJI I INSTALIMIT
Standarte/ Gjysem – Strukturale/ Strukturale
MOMENTI I INERCISE MAKSIMALE TE KOLONES
320
GJERESIA E KOLLONES
176 mm
PESHA MAKSIMALE
180 Kg
GJERESIA E TRAVERSES
176 mm
UF
nga 2,8 deri në 3,7 W/m²K
LLOJI I MBAJTESIT TE XHAMIT
Element për mbajtës xhami
INERCIA MAKSIMALE E TRAVERSES
485
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare me hapje Antiribaldi
02
Dritare e projektuar me hapje paralele nga jashtë
03
Derë me hapje nga jashtë
04
Derë me hapje nga brenda
05
Dritare me hapje për nga jashtë
06
Dritare me hapje paralele për nga jashtë